Késsel a fejben...
2015. május 04. írta: Serendipity87

Késsel a fejben...

cimke_fektetortenetek.jpg

Tegnap éjszaka Budán, a Zerge-lépcsőn igyekezett hazafelé Csávolszky Mihály udvari kertész, mikor a lépcső egyik sötétebb szögleténél, hatalmas termetű ember ugrott elé, s rárivallt:

-Pénzt, vagy leszúrlak!

A kertész, bár a támadás meglepte, nem ijedt meg, hanem belső zsebéből kést rántott elő, s teljes erővel a rabló fejébe döfte. A szúrás oly erős volt, hogy a bicskát a sebből nem bírta kirántani, s a rabló a késsel a fejében, jajgatva szaladt el a szomszédos utcák sötétjében.

Csávolszky azonnal a rendőrségre sietett és az esetet bejelentette. A rablót a rendőrség még keresi a következő leírás alapján: hatalmas termetű, negyvenévesnek látszó férfi, fekete bajusszal és oldalszakállal (és egy késsel a fejében!).

(Pesti Napló 1904. szept. 22.)

 

Ha tetszett ez a bejegyzés, akkor kövesd az oldalt facebook-on is.

A bejegyzés trackback címe:

https://emlekezzbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr947408504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása